Ryto video. Pinigai. Investiciniai fondai

Ryto video. Pinigai. Investiciniai fondai

Kaip jau girdėjote vakar dienos ryto video, vertybinių popierių klasėje yra daug skirtingųjų tipų, besiskiriančių savo riziką ir pajamingumu. Šiandien tęsiau kalbą apie juos irkiek giliau panagrinėjau, ko ne labiausiai paplitusius iš jų, į kuriuos investuoja dauguma žmonių, net to patys nesuvokdami – investicinisu fondus. Video papasakojau apie keletą labai svarbių rodilių, kurie padės jums pasirinkti fondus, kurie turi didesnį potencialią.

Štai Jūs ir žinote apie fondus jau daugiau nei 95% į juos investuojančių žmonių, tame tarpe draudimo ir pensijų konsultantų, kurie juos siūlo. Tikiuosi, kad ši informacija bus Jums naudinga, jeigu visgi, net ir žinodami fondų trūkumus ir privalumus, rinksitės jų pagalba kaupti kapitalą. Laisvai dalinkitės šiuo video su draugais, kuriems manote, kad tai bus naudinga. O  aš tuo tarpu lauksiu komentaruose Jūsų klausimų ir minčių apie tai, kiek naudinga ši informacija Jums.

NORITE GAUTI TOKIUS STRAIPSNIUS?
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Prisijunkite prie kitų skaitytojų, kurie jau gauna mūsų naujienlaiškį ir mokykitės to, kaip kurti savo verslą, ugdyti asmenybę ir siekti užsibrėžtų tikslų.
Mes nekenčiame SPAM. Jūsų el. pašto adresas ar kiti duomenys nebus perduoti ar parduoti jokiems kitiems asmenimis.
Jurijus Clavas
Sekite mane:

Komentarai